counter create hit

مطالب مرتبط:
تزیین سالاد فصل مجلسی شیک و متفاوت که سفره شما را باکلاس تر می کند!

تزیین سالاد فصل مجلسی شیک و متفاوت که سفره شما را باکلاس تر می کند!

ایده های زیادی برای تزیین سالاد فصل مجلسی وجود دارد و شما می توانید با کمک این ایده ها سالاد های فصل را به زیبایی برای پذیرایی از مهمان هایتان در مجالس و مهمانی های مختلف تزیین کنید.  ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)

دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)

دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا   در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه یک دسر مجلسی ...

روش تهیه سوپ گردن خوشمزه و عالی

روش تهیه سوپ گردن خوشمزه و عالی  امروز آموزش درست کردن سوپ گردن را برای شما داریم، میتوانید در منزل آنرا درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواه ...

استانبولی یا دمی گوجه

استانبولی یا دمی گوجه

استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. یکی از خوبی‌های این غذا این است که همه مراحل آن در یک قابلمه انجام می‌شود و نیازی به ک ...

طرز تهیه قیمه گوشت چرخ کرده

خورش قیمه با گوشت چرخ کرده بسیار خوشمزه است و طرز تهیه آن را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید.  مواد لازم برای قیمه گوشت چرخ کرده گوشت چرخکرده 200 گرم لپه پخته شده 60 گرم گوجه پوره شده 2 عدد رب گوجه 2 قاشق غذا خوری پیاز متوسط 1 عدد نگینی خرد شده آب … ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

مینی کیک های شیر عسلی

مینی کیک های شیر عسلی

افسانه ظروفی   ...

باقالی پلو با گردن

باقالی پلو با گردن

باقالی پلو را که همه میشناسید و میدانید با غذاهای گوشتی مختلفی سرو میشود. رایج ترین آنها باقالی پلو با ماهیچه، باقالی پلو با مرغ و باقالی پلو با گردن هستند. گردن گوسفند گوشت خوش خورا ...

کیک اسفنجی؛ کیکی ساده مخصوص تازه کار ها

کیک اسفنجی؛ کیکی ساده مخصوص تازه کار ها

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می شود و برای تهیه کیک های زیبا به کار می رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می دهد.میزان سرو: 6 الی 8 نفر ...

معاون وزیر بهداشت علت اصلی ابتلا به سرطان را چه می داند؟

معاون وزیر بهداشت علت اصلی ابتلا به سرطان را چه می داند؟

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه هرساله حدود ۱۰۰ هزار بیمار جدید سرطانی به مجموع بیماران سرطانی در کشور اضافه می شوند؛ اقدامات این وزارتخانه را در راستای درمان این بیماران تشریح کرد و از علت اصلی ابتلا به سرطان گ ...

طرز تهیه کوکوی اشپل غذای لذیذ شب عید گیلانی ها

گیلانی ها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست می شود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست می شود و یکی از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای مردم گیلان است. نوشته طرز تهیه کوکوی اشپل غذای لذیذ شب عید گیلانی ها ا ...

بحران چاقی در سراسر جهان: این قدر فست فود نخورید

طی دهه های اخیر، چاقی در جهان به شدت رشد داشته و اصلی ترین دلیل آن نیز تغییر الگوی مصرف مواد غذایی است. طراحی برچسب های هشداردهنده روی مواد غذایی می تواند این روند افسارگسیخته را مهار کند. ...

بیسکویت دوقلو؛ همراه خوشمزه سینیِ چایی

بیسکویت دوقلو، مناسب ترین شیرینی خشک در عصرانه های بهاری می باشد در این مطلب طرز تهیه این شیرینی معروف با مارمالاد را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

سمبوسه یکی از پیش غذاهای ساده و سریع است که تاریخچه ای طولانی دارد. در بخش آسمونی اما قصد داریم طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را به شما آموزش دهیم که در صورتی که از عاشقان پیتزا و پنیر پیتزا باشید، حتما از آن خوشتان خواهد آمد. طرز تهیه سمبوسه پیتزایی سمبوسه یکی از پی ...

اعتراض تند دو بازیگر پایتخت ۵ به سانسور دوباره این سریال

اعتراض تند دو بازیگر پایتخت ۵ به سانسور دوباره این سریال

قسمت دوازدهم سریال «پایتخت 5»، دیشب (دوشنبه 13 فروردین) با حذف برخی از صحنه ها روی آنتن رفت. دو بازیگر پایتخت در شبکه های اجتماعی واکنش نشان دادند.   ظاهرا یک سکانس از این قسمت سریال که رویاهای خانواده نقی معمولی پس از سقوط بالن در دریا را ...

دسر سوئدی بسیار خوشمزه فلن انبه

برای تهیه کارامل، شکر، عسل و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا به شکل کارامل در آیند. این مخلوط را کف یک قالب بزرگ و یا قالب های کوچک بریزید و کنار بگذارید. نوشته دسر سوئدی بسیار خوشمزه فلن انبه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار ...

چرا کابوس شبانه می بینیم؟

چرا کابوس شبانه می بینیم؟

کارشناسان در مرکز انجمن خواب انگلستان درجدیدترین پژوهش های خود دریافتند بالا بودن درجه حرارت اتاق خواب می تواند سبب بدخوابی، بی خوابی و حتی دیدن کابوس های شبانه شود. محققان بهترین دما برای داشتن خوابی آرام و عمیق را بین ۱۶ الی ۱۸ درجه سانتیگراد می ...

طرز تهیه آبگوشت امام خزر

طرز تهیه آش امام قزوین

سوپ امام خزر یکی از غذاهای محلی و غذاهای لذیذ و خزر است. استان قزوین علاوه بر سوپ. غذای معروف دیگر به نام قیمه نسار ، این فرصت را در این بخش نحوه تهیه سوپ امام خزر شما عزیزان منتشر شده است.طرز تهیه آبگوشت امام خزرمواد تشکیل دهنده سوپ امام خزراز گوشت گردن یا روایت منعکس شده است در گوشت گوسفند : 1 کیلوقلم آب 2 فنجان : و یا اگر شما نمی روغن یک و نیم فنجانلوبیا قرمز : 1 پیمانهسیاه چشم نخود فرنگی : 1 فنجانعدس : 1 پیمانهماش : 1 پیمانهبرنج : 2 فنجانپیاز سرخ شده : 2 فنجانزردچوبه : 1 قاشق غذاخوریدارچین : 1 قاشق چای خورینمک و فلفل : به میزان لازمنکاتی برای تهیه سوپ امام خزرجام جام همان پلوپز خوب است.این سوپ باید تند. اما بسته به سلیقه خود شما می توانید اضافه کردن فلفل.دانه باید قبل از آن که شب را در یک محل خنک و مرطوب ما و چند بار پول است. مواد مضر آن از بین برود و همچنین مواد غذایی آن بیشتر می شود.طرز تهیه آبگوشت امام خزرابتدا گوشت را با مقداری آب روی آتش ما به حساب طبخ و نرم و سپس خرد شده و گوشت ما و یا کرک می شود و یکی از شما.بعد در یک ماهی تابه جداگانه 3 لیتر آب به پرتاب ترتیب لوبیا قرمز و لوبیا و نخود لوبیا ماش را اضافه کنید.عدس و برنج را با اضافه کردن. امروز زردچوبه با کمی روغن و یک چیز جزیی ما می توانید انجام دهید زمانی که ما اضافه کردن. زمانی که زردچوبه روغن ناچیز است-در درون خاکستر کمپرسی خیلی بهتر است چون این سوپ خوش رنگ تر است. 1 پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.یک ربع آخر 1 پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم. Loading...