counter create hit

مطالب مرتبط:
خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری خواص آب نارنج چیست ...

علیرضا طلیسچی مهمان برنامه دورهمی

علیرضا طلیسچی مهمان برنامه دورهمی

علیرضا طلیسچی خواننده پاپ کشور، چهارشنبه 9 اسفند 96، مهمان برنامه دورهمی بود. اما طلیسچی کیست؟ ...

این شکلات های عسلی را همه دوست دارند!

این شکلات های عسلی را همه دوست دارند!

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه شکلات عسلی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: ...

طرز تهیه فاج پسته مرحله به مرحله

طرز تهیه فاج پسته مرحله به مرحله

اگر علاقه مند به پسته و مشتقات خوشمزه اش هستین در این مطلب یک شیرینی خوشمزه با پسته رو خواهید دید که طعم فوق العاده ای داره و برای پذیرایی عید هم میتونه یک گزینه عالی باشه. فاج پسته از ترکیب مغز پسته و شکلات و شیر عسلی تهیه میشه. اگه تا به حال امتحانش نک ...

طرز تهیه قیمه گوشت چرخ کرده

خورش قیمه با گوشت چرخ کرده بسیار خوشمزه است و طرز تهیه آن را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید.  مواد لازم برای قیمه گوشت چرخ کرده گوشت چرخکرده 200 گرم لپه پخته شده 60 گرم گوجه پوره شده 2 عدد رب گوجه 2 قاشق غذا خوری پیاز متوسط 1 عدد نگینی خرد شده آب … ...

آشپزی رنگی – پنکیک ژاپنی

آشپزی رنگی – پنکیک ژاپنی

این طرز تهیه پنکیک ژاپنی  با پنکیک هایی که قبلا دیدین متفاوته و به دلیل ضخیم بودنش می توانیم به عنوان یک کیک هم به حساب بیاریمش. نکته سرآشپز رنگی: ...

این تارت های گران قیمت را در خانه درست کنید

این تارت های گران قیمت را در خانه درست کنید

ماهنامه کیک و شیرینی: اگر میخواهید تارت‌های خوشمزه و فانتزی که در قنادی هاست را خودتان تهیه کنید، این مطلب را از دست ندهید. مواد لازم: ...

بیکاری 40 درصدی فارغ التحصیلان

بیکاری 40 درصدی فارغ التحصیلان

برطبق آمار بیکاری در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد جمعیت بیکار ایران را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند و این پیامد تب مدرک‌گرایی در جامعه است که به شکل بیماری مزمن، بسیاری از خانواده‌های ایرانی ...

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو یک غذای خوشمزه ایرانی است که دستور تهیه آن در مناطق مختلف کمی با هم تفاوت دارد و در بعضی از شهرها مثل اصفهان به آن استانبولی میگویند. اما استانبولی تهرانی ن ...

گزیده سال ۹۶ – ۱۹ مطلب برتر در زمینه شیرینی خانگی

گزیده سال ۹۶ – ۱۹ مطلب برتر در زمینه شیرینی خانگی

مجله رنگی رنگی تا حالا حدود ۱۵۰۰۰ مطلب تولید کرده، مطالبی که هر کدوم به طریقی تلاش کردند شادی های کوچک رو به زندگی تون بیارن و دنیای شما رو رنگی تر کنند. حالا که به آخر سال ۹۶ رس ...

اسموتی کیوی، لیمو و نعناع

اسموتی کیوی، لیمو و نعناع

کم کم فصل زمستان نیز در حال اتمام است و باید برای بهار و پس از آن تابستانی گرم آماده شویم؛ این نوشیدنی برای ما جواب نهایی این سوال است که ...

طرز تهیه کباب سیسیلی

مواد لازم برای کباب سیسیلی سینه مرغ بدون استخوان:300 گرم راسته گوساله:300 گرم زیتون سیاه:75 گرم، بدون هسته پیازچه:4 عدد پاپریکا:یک قاشق غذاخوری آویشن:یک قاشق چای خوری روغن زیتون بکر:یک چهارم پیمانه نمک و فلفل:به میزان لازم طرز تهیه کباب سیسیلی گوشت و ...

استفاده از برنج در شامی

اگر یک لیوان برنج پخته دارید با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده مخلوط کنید یک شامی خوشمزه خواهید داشت.

برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید

شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. نوشته برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه دسر خرمالو

اگر هوس خوردن یک دسر خوش رنگ و خوش طعم را کرده اید می توانید دسر خوشمزه خرمالو را تهیه کنید. مواد لازم برای دسر خرمالو شیر / 3 پیمانه شکر / 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت / 3 قاشق غذاخوری وانیل / 1/4 قاشق چایخوری خرمالو /  4-5 عدد بیسکوییت پتی پور / نصف بسته پو ...

طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

غذای ماسوا یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان خوزستان است که طرز تهیه این غذای محلی را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای ماسووا گوشت گردن دو کیلوگرم ماست یک کیلوگرم نخود 500 گرم شوید و شنبلیله روی هم 200 گرم برنج و پیاز داغ هر کدام یک پیمانه سیر سه حبه ...

میکادو

میکادو

میکادو شیرینی لایه لایه خوشمزه ای است که از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود. بعد از مالیدن مایه روی لایه های نان میکادو لازم است جسم سنگینی روی آنها قرار داده شود تا لایه ها به خوبی به هم بچسبند. بعد از چند ساعت که شیرینی میکاد ...

روش تهیه دسر ژله آجیل جالب و افسانه

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

روش تهیه دسر ژله آجیل جالب و افسانه امروز برای شما تهیه راه حل های خوشمزه ایرانی نام ژله و آجیل و ما نیز باید مقوی است و همچنین بسیار زیبا و خوشمزه است.   نحوه تهیه ژله آجیل : اولین ژله تر بود به اندازه سنت بریزید کف قایق کوچک قبل از چربی است. زمانی که ژله کامل خود را. آجیل مهم نیست که چقدر شما می خواهید به پور در ژل و آرام با قاشق از ژله بیشتر است سرد "که به دمای اتاق رسیده است" آجیل و داخل یخچال سفت. هنگامی که شما خودتان آن را گرفت. برگردانید.   نکاتی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه « پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید »