counter create hit

مطالب مرتبط:

طراحی پوستر جدید «فیلشاه» با حال و هوای فانتزی

با شروع هفته دوم اکران نوروزی، پوستر جدید انیمیشن سینمایی «فیلشاه» با طرحی از محمد روح الامین رونمایی شد.

آخرین وضعیت طراحی کاخ جشنواره جهانی فیلم فجر تشریح شد

محسن شاه ابراهیمی مدیر طراحی و معماری کاخ جشنواره جهانی فیلم فجر با اشاره به اینکه آماده سازی پردیس سینمایی چارسو ادامه دارد، اعلام کرد ظرفیت نمایش فیلمâها افزایش پیدا می کند. ...

لکه بینی قهوه ای در بارداری، همیشه خطرناکه؟

تنها تغییری که در خونریزی داشتم این بوده که کمتر شده و قهوه ای رنگ هست. هروقت هم دستمال می گذارم آلوده می شود و رشته های خونی قهوه ای رنگ میبینم.

هزینه برای لباس سنتی دست بافته جا نیفتاده است

هنرمند استان خراسان شمالی که سعی داشته با بهره گیری از نساجی خاص این منطقه و طرح و نقوش قدیمی، لباس های جدیدی طراحی کند معتقد است پرداخت میزان هزینه برای این هنر هنوز جانیفتاده است. ...

چرا میوه هایی با رنگ  سبز، زرد و نارنجی مهم هستند/دلایل مصرف سریع میوه  پس از پوست کندن

چرا میوه هایی با رنگ سبز، زرد و نارنجی مهم هستند/دلایل مصرف سریع میوه پس از پوست کندن

یک مسؤل وزارت بهداشت به تشریح دلایل مصرف سریع میوه ها پس از پوست کندن و همچنین خاصیت میوه هایی با رنگ سبز، زرد و نارنجی پرداخت.

گشت رویایی در موزه «نقاشی پشت شیشه»

موزه نقاشی پشت شیشه یکی از موزه های تهران است که در یکی از بناهای قدیمی تهران با معماری سده اخیر (1309 خورشیدی)، خانه دکتر شقاقی در خیابان قائدی (هدایت) تهران قرار دارد. ...

گالری گردی هفتگی: تهران قدیم را در بهار ۹۷ ببینید

گالری گردی هفتگی: تهران قدیم را در بهار ۹۷ ببینید

اگر در روزهای بلند بهار، فرصت گردشگری شهری داشتید، از جذابیت های طبیعت گردی و نگارخانه گردی و پارک گردی پایتخت استفاده کنید. نگارخانه های تهران، بیش از ۲۰۰ گالری را شامل می شود که در مناطق مختلف تهران پراکنده شده اند. در هر نقطه ای از شهر تهران که باشید، میتوانی ...

شخصیت خود را در رنگ ها بجویید

استفاده از رنگ بسیار حساس بوده و باید به گونه ای باشد که تاثیری مثبت روی فرد و یا اطرافیان او بگذارد ...

پیشنهادهایی برای گالری گردی آخر هفته

نگارخانه ها، موزه ها و مراکز فرهنگی هنری در روزهای بهاری میزبان هنردوستان هستند.

درخواست هنرمند پیشکسوت از مهران مدیری برای شنیدن نقدها

یک نویسنده، بازیگر و کارگردان قدیمی تئاتر و عضو مؤسسه هنرمندان پیشکسوت در یادداشتی، گفت و گوی رو در رو را با عوامل سازنده برنامه «دورهمی» شد.

طراحی دکوراسیون نشیمن با ترکیب رنگ های تیره

طراحی دکوراسیون نشیمن با ترکیب رنگ های تیره

من فردی هستم که همیشه از چیز های خاص استقبال می کنم و به دنبال آن ها می روم. یک روز وقتی مشغول گردش در فضای مجازی بودم، یک مرتبه عکس دکوراسیون منزلی نظرم را جلب کرد؛ دیوار ها و مبلمان تیره به همراه اکسسوری هایی که با رنگ تیره نشیمن ب ...

25 طراحی برای استفاده از رنگ آبی در اتاق پذیرایی های جدید و مدرن

دکوراسیون اتاق پذیرایی از اهمیت بالایی برخوردار است. این ناحیه از منزل مورد استفاده برای سایر اعضای خانه می باشد و مرکز تجمع در محیط هر خانه محسوب می شود. برای این فضای مشترک و مهم در منزل باید عوامل و عناصر مختلفی در نظر گرفته شود. یکی از عناصر مهم رنگ اتاق پذیرا ...

شهدای مدافع حرم را «بی سر» کشیدم چون گمنام هستند

«حسن روح الامین» هنرمند نقاش که جدیدترین اثر خود را به شهدای مدافع حرم اختصاص داده است، گفت: در این نقاشی شهدای مدافع حرم را «بی سر» کشیدم، چون گمنام و مظلوم هستند. ...

جنایت عجیب؛ قاتل با خون مقتول نقاشی کرد! +عکس

این متهم پس از دستگیری با صراحت به جنایتش اعتراف کرد و حتی محل اختفای تابلوی نقاشی که با خون قربانی کشیده بود را نیز به پلیس گفت.

محافظه کار در معرفی مواد غذایی از ایران

محافظه کاری در معرفی غذاهای ایرانی

خبرگزاری ایسنا: "نمایشگاه گردشگری دولت یازدهم بخشی از عنوان جدید, گردشگری, غذا, این قلب است که توجه خاص است. اما چیزی که در معبد بود به ارائه نه فقط به منظور ارتقاء قلب تلاش برای اصلاح کاستی در هر یک از این صنعت در کشور است. در بهترین جشنواره غذا, خیابان آشنایی بازدیدکنندگان با چند شیرینی و خوراک محلی اقوام ایرانی.»این مطلب مقدمه یادداشت «امیربهادر امینی» ـ پژوهشگر و فعال خوراک‌گردی ـ است که به ضرورت حرفه‌اش از نمایشگاه گردشگری که هفته گذشته در تهران برگزار شد، بازدید کرد و درباره آن نوشت.  در ادامه یادداشت این پژوهشگر آمده است؛ «در طول سال، همواره از زبان گردشگران و مسؤولان این ایراد به بازار غذای گردشگری ایران وارد می‌شود که با وجود داشتن تنوع غذایی بالا، خوراک غذاخوری‌های حتی دورافتاده‌ترین نقاط هم به انواع کباب و چند خوراک محافظه‌کارانه دیگر محدود است که دقیقا همین نقطه ضعف در نمایشگاه امسال هم به چشم می‌خورد که تقریبا تمام غرفه‌ها، کباب کوبیده (با اسامی محلی و تغییرات جزیی) یا جوجه‌کباب یا آش رشته را عرضه می‌کردند که برای همه شناخته شده و حتی به نوعی به عنوان غذای بازاری، خسته کننده شده است.کاش نظارتی بر این بود که استانی بکر با فرهنگی غنی خوراکی و برپایه دامداری و کوچ‌نشینی مثل ایلام غذای ناهار خود را قرمه‌سبزی، چلومرغ و کباب کوبیده عرضه نکند که در هر رستوران و غذاخوری در سراسر ایران قابل تناول است.در حالی که نمایشگاه باید مرکز عرضه محصول و جذب مشتری برای آینده‌ی این صنعت باشد، این حلقه‌ی اطلاع‌رسانی یا جذب مشتری چه به صورت اطلاعات مکتوب یا حتی اطلاعات شفاهی از طرف گردانندگان غرفه‌ها موجود نبود و برای مثال اگر شما از فلان شیرینی قومی لذت می‌بردید جایی برای مراجعه دوباره یا تکرار تجربه به بازدیدکنندگان یا مجریان تورها برای مراجعه تورهای گروهی، معرفی نمی‌شد.   در کنار این محافظه‌کاری در معرفی غذا باز معضل همیشگی صنعت گردشگری ما، یعنی حضور نداشتن نیروی آموزش دیده به کفایت در خوراک‌گردی هم مشاهده می‌شد که نبود آموزش آکادمیک درباره تهیه غذا در بحث سلامت و بهداشتِ غذا، معضلی محسوس در غرفه‌های نمایشگاهی بود و در کنار آن استفاده‌ی بیشمار و غیرمسؤولانه فروشندگان از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی که نه تنها دغدغه زیست‌محیطی بلکه دغدغه سلامتی دارند. ضمن اینکه همان اندک داشته کشور در زمینه خوراک‌گردی پژوهش‌شده هم که می‌توانست حضوری علمی و ساخت‌یافته در این نمایشگاه داشته باشد در نمایشگاه حاضر نبود و باید از مسؤولان گردشگری کشور پرسید؛ تنها شهر خلاق خوش‌خوری ایران، یعنی رشت، چرا در نمایشگاه حضور نداشت؛ تا تجارب و رویکردهای خود را به سایر شهرها انتقال دهد؛ تا شهرهای دیگر هم بتوانند قدم در راه توسعه خوراک‌گردی بردارند.از منظر دیگر یکی از نتایج و دستاوردهای توسعه خوراک‌گردی در کشور یا منطقه‌ای، توسعه پایدار کشاورزی و ایجاد اشتغال روستایی و جلوگیری از مهاجرت به شهرها به دلیل بیکاری است که این امر در سایه توسعه کاشت و تهیه و فرآوری مواد اولیه محلی و بومی امکان‌پذیر است و حتی در کشورهایی که در این صنعت قدرتمند هستند استانداردهایی الزام‌آورتهیه شده است که جوامع محلی از مواد اولیه بومی خود استفاده کنند که این امر کلیدی هم در نمایشگاه امسال مغفول بود و به جز مواد اولیه‌ای که در مقیاس صنعتی تولید نمی‌شوند بیشتر مواد اولیه از محصولات تولید عمده بود که خوراک را از اصالت مزه و طعم دور می‌کند و خوراک هایی بسیار جذاب و دلپذیر را معمولی جلوه می‌کند و موجب خراب شدن نام تجاری آن غذا در بازگشت بعدی گردشگر به مقاصد سفر با آن خوراک می‌شوند.استقبال بیشمار مردم از این بازارچه خوراک در نمایشگاه امسال نشان داد که شهرهای کشور چه پتانسیل خوبی برای برگزاری جشنواره‌های خوراک اقوام ایرانی یا عرضه غذاهای خیابانی دارند که امید است این نشاط و روحیه باعث ایجاد جنبشی بین فعالان دولتی و خصوصی شود تا هم جشنواره‌های بیشتر را در شهرهای مختلف شاهد باشیم و هم سعی در رفع محدودیت‌های فروش غذای خیابانی بشود که بخش بزرگی از خوراک‌گردی شهری در صنعت گردشگری غذای یک کشور است و در سایه نظارت و آموزش می‌توان این بازار گسترده را که ایجاد اشتغال بسیاری هم دارد را توسعه داد.فروغ بازار خوراک‌گردی در کشور نیازمند رویکردی بر پایه الگوبرداری از تجارب موفق و اصول علمی است که بتوان با تبیین سندهای بالادستی و استانداردهای اجباری و تشویقی از پتانسیل موجود که عموما نسل جوان کشور هستند را تشویق به حضور موثر و پایدار در این قسمت بازار گردشگری کرد که خوراک‌گردی هم بتواند در کنار گردشگری تاریخی و باستانی از بازوهای قدرتمند صنعت گردشگری کشور باشد. »