counter create hit

مطالب مرتبط:
خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری خواص آب نارنج چیست ...

علیرضا طلیسچی مهمان برنامه دورهمی

علیرضا طلیسچی مهمان برنامه دورهمی

علیرضا طلیسچی خواننده پاپ کشور، چهارشنبه 9 اسفند 96، مهمان برنامه دورهمی بود. اما طلیسچی کیست؟ ...

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۲)

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۲)

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.  جول کوکی ...

قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید

قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید

ماهنامه کیک و شیرینی : این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می‌شوند. مواد لازم: ...

طرز تهیه قیمه گوشت چرخ کرده

خورش قیمه با گوشت چرخ کرده بسیار خوشمزه است و طرز تهیه آن را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید.  مواد لازم برای قیمه گوشت چرخ کرده گوشت چرخکرده 200 گرم لپه پخته شده 60 گرم گوجه پوره شده 2 عدد رب گوجه 2 قاشق غذا خوری پیاز متوسط 1 عدد نگینی خرد شده آب … ...

آشپزی رنگی – پنکیک ژاپنی

آشپزی رنگی – پنکیک ژاپنی

این طرز تهیه پنکیک ژاپنی  با پنکیک هایی که قبلا دیدین متفاوته و به دلیل ضخیم بودنش می توانیم به عنوان یک کیک هم به حساب بیاریمش. نکته سرآشپز رنگی: ...

این تارت های گران قیمت را در خانه درست کنید

این تارت های گران قیمت را در خانه درست کنید

ماهنامه کیک و شیرینی: اگر میخواهید تارت‌های خوشمزه و فانتزی که در قنادی هاست را خودتان تهیه کنید، این مطلب را از دست ندهید. مواد لازم: ...

بیکاری 40 درصدی فارغ التحصیلان

بیکاری 40 درصدی فارغ التحصیلان

برطبق آمار بیکاری در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد جمعیت بیکار ایران را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند و این پیامد تب مدرک‌گرایی در جامعه است که به شکل بیماری مزمن، بسیاری از خانواده‌های ایرانی ...

اسموتی کیوی، لیمو و نعناع

اسموتی کیوی، لیمو و نعناع

کم کم فصل زمستان نیز در حال اتمام است و باید برای بهار و پس از آن تابستانی گرم آماده شویم؛ این نوشیدنی برای ما جواب نهایی این سوال است که ...

طرز تهیه کباب سیسیلی

مواد لازم برای کباب سیسیلی سینه مرغ بدون استخوان:300 گرم راسته گوساله:300 گرم زیتون سیاه:75 گرم، بدون هسته پیازچه:4 عدد پاپریکا:یک قاشق غذاخوری آویشن:یک قاشق چای خوری روغن زیتون بکر:یک چهارم پیمانه نمک و فلفل:به میزان لازم طرز تهیه کباب سیسیلی گوشت و ...

استفاده از برنج در شامی

اگر یک لیوان برنج پخته دارید با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده مخلوط کنید یک شامی خوشمزه خواهید داشت.

برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید

شکر قهوه ای و تخم مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. نوشته برای یک عصرانه خوشمزه بهاری پای موز را امتحان کنید اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه دسر خرمالو

اگر هوس خوردن یک دسر خوش رنگ و خوش طعم را کرده اید می توانید دسر خوشمزه خرمالو را تهیه کنید. مواد لازم برای دسر خرمالو شیر / 3 پیمانه شکر / 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت / 3 قاشق غذاخوری وانیل / 1/4 قاشق چایخوری خرمالو /  4-5 عدد بیسکوییت پتی پور / نصف بسته پو ...

طرز تهیه ماسووا غذای محلی خوزستانی

غذای ماسوا یکی از غذاهای محلی و خوشمزه استان خوزستان است که طرز تهیه این غذای محلی را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای ماسووا گوشت گردن دو کیلوگرم ماست یک کیلوگرم نخود 500 گرم شوید و شنبلیله روی هم 200 گرم برنج و پیاز داغ هر کدام یک پیمانه سیر سه حبه ...

میکادو

میکادو

میکادو شیرینی لایه لایه خوشمزه ای است که از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود. بعد از مالیدن مایه روی لایه های نان میکادو لازم است جسم سنگینی روی آنها قرار داده شود تا لایه ها به خوبی به هم بچسبند. بعد از چند ساعت که شیرینی میکاد ...

دستور غذا بهترین غذای اصیل کرمان

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز کباب یکی از غذاهای سنتی آنها در استان کرمان در نظر گرفته شده با توجه به حضور نخود فرنگی و گوشت بسیار مغذی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی با برنج و با نان سرو کنید. اگر شما به دنبال یک سوپ سنتی بسیار متفاوت آنها است. بز قورمه در تلاش است که با توجه به بسیاری از عطر و طعم فوقالعاده است.نوع غذا: سوپغذا: ناهار شامزمان پخت و پز : زمان آماده سازی مواد: مواد تشکیل دهنده بز قورمه حق برای ۶ تا ۸ نفرنخود : یک پیمانهپیاز : یک کیلوگرمسیر : یک بوتهگوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرمکشک : به میزان لازمنمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازمزعفران دم کرده : یک قاشق سوپخورینعنا داغ : به میزان لازمگردو خرد شده : به میزان لازمآب : ۲ پیمانهطرز تهیه۱٫ پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.۲٫ گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.۳٫ نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.۴٫ نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.۵٫ کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.۶٫ نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.وبسایت چاشنیک